Kort om Rosendal Bygg & Varme AS

Rosendal Bygg & Varme AS vart stifta i 2009 og driv i dag  med alt i frå varmepumper og solskjerming, til nybygg og oppføring av hus og  rehabilitering av små-prosjekt.

Vi er ein lokal aktør med fokus på kvalitet og service og har vårt lager og kontor i Rosendal. Herfra betjenar vi våre kundar i heile Kvinnherad, Tysnes og Ullensvang.

Varmepumper, solskjerming og garasjeportar

Hos oss får du varmepumper frå kjende leverandørar som ToshibaDaikinMitsubishi og NIBE. Dette er blant Noregs største leverandørar, som er kjend for høg kvalitet, lang holdbarhet og eit stabilt inneklima året gjennom. Treng du ny varmepumpe for oppvarming eller nedkjøling, har vi eit stort utval av modellar og størrelsar som passar nettopp ditt behov. Ønsker du eit anna leverandørmerke, ordnar vi også dette gjennom våre forhandlaravtalar.

Vi leverar også det meste innan solskjerming, frå zipscreens, persienner, terrassemarkiser, plissegardiner, lamellar og levegger til vindskjerming. Treng du utvendig eller innvendig solskjerming til privat eller bedrift, kjem vi gjerne på befaring og tek mål av området det gjeld. På denne måten sikrar vi riktig tilpassing og hjelper deg gjerne med valget. Vi har valgt å levere solskjermingsprodukt frå Scandic Markiser, som er ein kjend og veletablert leverandør.

Gapo Port er vår norske leverandør av garasjeportar til både privat og industri. Gapo har produsert kvalitetsportar sidan 1983.

GRATIS BEFARING

Bestill ei gratis og uforpliktande befaring ved å fylle ut kontaktskjema. 
Befaring
Kva produkt er du interessert i?

Luft/luft varmepumpe

Merkenavn

Næringsløsninger